Bij Carivan stalt u uw auto, boot, camper, caravan, trailer of vouwwagen beter en veiliger dan waar dan ook. En u kunt uw kostbare bezit brengen wanneer u maar wilt. U bent dus niet meer afhankelijk van de werktijden van de boer waar u tot nu toe de caravan stalde, of de grillen van de eigenaar van de opslaghal. Caravannen is vrijheid. Dat geldt ook voor de stalling vinden wij.

Het concept van Carivan is eenvoudig en handig: U krijgt een pasje* waarmee u ons terrein kunt betreden voor halen en brengen. Wilt u uw caravan of boot ophalen? Gewoon een dag van tevoren een telefoontje of mailtje naar ons en we zetten die klaar op het ruime, afgesloten parkeerterrein. Op elk moment kunt u deze ophalen. De caravan brengen? Dat gaat geheel zonder afspraak. U zet ‘m neer in een speciale, beveiligde ruimte en wij zetten hem op de goede plek. Soms zijn er nog wat klusjes die u na gebruik aan de caravan wilt verrichten. Dan draait u eenvoudigweg de poten uit. Dan weten wij dat u nog terugkomt om uw karweitjes te klaren. Meer informatie staat op het reglement dat u van ons krijgt.

Carivan wordt gehuisvest in een bijzonder gebouw, dat aan alle milieueisen voldoet. Het pand heeft een bijzondere vorm, die fraai wordt ingepast in het landelijke landschap. Architect Jansen voorziet in zijn ontwerp gebruik van zonnepanelen, laag energieverbruik en de laagste milieubelasting die denkbaar is. Het betonnen gebouw krijgt een bijzonder afwerking: een mantel van onverduurzaamd hout. In het kader van het leerproject zullen de leer-werk-medewerkers het nodige timmerwerk verrichten. Over tien jaar kan dit hout nog dienen als brandhout en krijgt het gebouw weer een nieuwe ‘jas’.

Kies voor een veilig, overdekt en bewaakt onderkomen. Kies voor Carivan!

* Pasjes worden op naam verstrekt. We vragen voor het pasje een borg van € 50,–. Bij verlies of diefstal betaalt u dit bedrag opnieuw. Bij vertrek uit de stalling krijgt u de borg weer terug.


12112002_929250917141423_5078401013709299297_n