• Zijn de tarieven inclusief of komen er nog ander kosten bij?

De opgeven tarieven zijn inclusief btw. Voor dit tarief kunt u uw object zo vaak halen en brengen als u maar wilt. Wanneer u gebruik wenst te maken van elektriciteit, deze is ook bij de prijs inbegrepen.

  • Hoe wordt de lengte van mijn object gemeten?

We hanteren de opgave van uw kentekenregistratie. Daarnaast beschikken we over de  gegevens van de RDW om de lengte van uw object te bepalen.

  • Hoe hoog wordt de doorrij hoogte van de stalling?

De twee etages worden ieder 3,5 meter hoog, hier worden de caravans, vouwwagens etc. gestald, maar dus niet de campers. De campers staan op de begane grond, hier wordt de doorrij hoogte ca 4 meter hoog.

  • Kan de stalling ook voor een half jaar worden gehuurd?

In principe niet, wij lopen het risico dat het andere half jaar we met een lege plek blijven zitten.  Komt u met een aanbod waarbij u een oplossing heeft gevonden voor het “lege” half jaar dan willen we graag met u in gesprek.

  • Moeten de gasflessen uit mijn object zodra ik deze wil stallen?

In principe kunt u alleen uw object aanbieden zonder gasflessen. Mocht dit een probleem zijn dan graag even contact met ons opnemen.

  • Waar laten we de sleutels van de camper?

De sleutel van uw camper deponeert u in een brievenbus bij het kantoor. Wij hebben een kluis waar we de sleutels in bewaren. Voor de Camperplus plaatsen kan men zelf de sleutel houden, een reservesleutel voor noodgevallen moeten we wel hebben, deze bewaren we in de kluis.

  • Kan ik meerdere objecten in een jaar stallen op mijn gehuurde plek?

U huurt een jaarplek, indien u bv meerder objecten wilt stallen op uw gehuurde plek dan is dat mogelijk. De voorwaarde is dat u het langste object betaald en dat de objecten allen op wielen staan.

  • Hoe gaat u om met schades aan objecten?

Wij controleren niet of u een object komt stallen met schade. Mochten wij schade aan uw object aanbrengen dan zijn wij aansprakelijk. In de stalling hangen camera’s, hierop kunnen we altijd terug zien wat er eventueel gebeurd is. Wij willen een relatie met u hebben op basis van vertrouwen, wij zullen deze niet schaden en wij hopen u ook niet.

  • Als ik een certificaat koop moet ik deze na 5 jaar inleveren?

De certificaten hebben een looptijd van minimaal 5 jaar. Na 5 jaar KUNT u het certificaat inleveren, maar dit hoeft niet. U kunt zolang u wilt het certificaat in de stalling houden, na 5 jaar kunt u op elk moment het certificaat inleveren en krijgt u de 500 euro weer terug gestort op uw rekening.

  • Kan ik meerdere certificaten kopen?

U kunt meerdere certificaten kopen, dit binnen het gelimiteerde aantal die wij beschikbaar hebben. De meerdere certificaten geeft recht op 5 % rente. De meerdere certificaten geeft geen recht op meer korting op uw gestalde object.

Wilt u meerdere objecten stallen en wilt u op ieder object de 10% korting (naast de 5% rente) ontvangen dan zult u meerdere certificaten moeten aanschaffen.