Om de financiering van Carivan rond te krijgen verkopen wij certificaten. Met een certificaat wordt Carivan voor een deel van u, u participeert hiermee in Carivan. Deze certificaten worden gelimiteerd verkocht en kosten 500 euro per certificaat.
Een certificaat van 500,- levert u jaarlijks 5% rente op en een korting van 10% op uw stallingskosten.
Mocht u willen besluiten om meer certificaten te kopen dan levert dat niet meer korting op dan dat u hebt bij 1 certificaat, uiteraard wel 5% rente. Tevens is het zo dat 1 certificaat 10% korting geeft op 1 gestald object, dus als u meerder objecten wilt stallen zult u meerdere certificaten moeten kopen om voor die meerdere objecten ook de 10% korting te krijgen.

De certificaten hebben een minimale looptijd van 5 jaar, binnen deze termijn kunt u niet uw certificaat ten gelden maken. Na 5 jaar besluit u zelf of u uw certificaat inwisselt tegen geld, uw certificaat blijft 500 euro waard. Indien u uw certificaat inwisselt tegen geld dan vervalt het recht op rente en korting. De certificaten zijn aan toonder en niet overdraagbaar, dus ze staan op naam en u kunt ze niet verkopen.
We zouden het erg fijn vinden als u 1 of meerder certificaten zou kopen, zo hebben we samen een stalling waar we hopelijk een lange en duurzame relatie mee zullen hebben.

Op het inschrijfformulier kunt u een optie op één of meerdere aandelen nemen. Bij de uitgifte van een gelimiteerd aantal aandelen in, na schatting, najaar 2017 geniet u met deze optie een voorkeursbehandeling!

Wacht dus niet te lang en koop een certificaat.